Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MediPull



Ainutlaatuinen MediPull on erityinen kuntolaite. MediPull kiinnitetään nopeasti ja helposti seinään tai lattiaan, ja sen avulla voit vahvistaa ja kiinteyttää kehoasi helposti kotona.

AINUTLAATUINEN HARJOITUS KOTONA

CASADAn MediPull tarjoaa sinulle hyvän, tasapainoisen harjoituksen, joka on ihanteellinen sekä kotona että tien päällä. Tämä uusi, pieni kuntoihme tarjoaa lukuisia harjoitusvaihtoehtoja, joilla voit treenata ylä- ja alavartaloasi tasapuolisesti. MediPullissa sijaitseva sisäänrakennettu kaapeli, jota voidaan säätää kolmella eri vastustasolla, antaa sinulle laajan valikoiman harjoituksia. Näin voit säätää kuntotasoasi ja varmistaa, että voit yksilöidä kaikki harjoitukset.

MediPullin kiinnittäminen ei vaadi paljon vaivaa. Edellytyksenä on, että harjoitus  suoritetaan lähellä sileää pintaa. MediPull kiinnitetään pintaan imupumpulla ja siinä on turvavarotoimi, joka parantaa pitoa. Kun olet kiinnittänyt sen, sinun tarvitsee vain asettaa vetovoima. Voit valita 2,5 kg:n, 5 kg:n tai 7,5 kg:n vastuksen. Kun olet löytänyt harjoittelutyylisi, jatkuva harjoittelu MediPullilla voi johtaa moniin hyviin tuloksiin.
Näin voit kouluttaa kohdennettuja kehon alueita, lisätä lihasten aktiivisuutta ja kalorien kulutusta sekä lisätä voimaa, joustavuutta ja kestävyyttä. On uskomatonta, mitä tuloksia voidaan saavuttaa säännöllisellä harjoittelulla MediPullilla – kotikuntoilun ihmeellä.
Hinta:127.00 €